Artikel-ID : 00114957 / Laatst gewijzigd : 04/10/2018

Het geluid wordt weergegeven via de autoluidsprekers wanneer een oproep wordt ontvangen.

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Bij sommige merken en modellen mobiele telefoons en smartphones wordt het geluid van een gesprek automatisch via de autoluidsprekers weergegeven. In dergelijk geval kunt u de gewenste audio-instelling kiezen door te drukken op de toets Mode van de autoradio.

Voor RSX-GS9: Druk op de knop Play/Pause (Afspelen/Onderbreken) om de oproep door te schakelen.