Artikel-ID : 00163583 / Laatst gewijzigd : 27/09/2018

Kan ik de batterij opladen als de camera is aangesloten op een USB-poort op de computer?

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

De batterij kan worden opgeladen als de USB-kabel van de camera is aangesloten op een computer en de camera is uitgeschakeld. Opladen op deze manier kan alleen als de camera is uitgeschakeld, omdat anders de USB-verbindingsmodus van de camera wordt geactiveerd.

BELANGRIJK: Als u een camera met een ingebouwde USB-kabel gebruikt, kan alleen de ingebouwde USB-kabel worden gebruikt om de batterij op te laden. De USB-aansluiting van de camera kan niet worden gebruikt voor het opladen.