Artikel-ID : 00156860 / Laatst gewijzigd : 20/03/2019

Wat is de functie van een DMR (Digital Media Renderer)?

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Een DMR is een functie waarmee inhoud kan worden gestreamd naar een DLNA-compliant product vanaf een DMS (Digital Media Server), zoals een mobiel apparaat of een computer. De inhoud kan ook worden beheerd met DMC-producten (Digital Media Controller) die verbonden zijn via een netwerk. Sommige tv's, A/V-ontvangers, Blu-ray Disc-spelers, Blu-ray Disc-thuisbioscoopsystemen en externe speakers fungeren als DMR. Deze kunnen in een thuisnetwerksysteem worden gebruikt.