Artikel-ID : 00070658 / Laatst gewijzigd : 27/12/2017

Miniatuurweergaven van een via USB verbonden digitale camera worden niet weergegeven.

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Het is mogelijk dat miniatuurweergaven niet worden getoond als de digitale camera ingesteld is op Picture Transfer Protocol (PTP) of Media Transfer Protocol (MTP) voor de overdracht van video en foto's naar een computer. Sommige modellen Blu-rayspelers, Network Media-spelers, A/V-ontvangers en Home Theaters (zie de onderstaande Productsectie) ondersteunen deze protocollen niet.

Wij raden aan dat u voor de instelling USB Connection (Bluetoothverbinding) van uw camera Auto of Mass Storage/MSC Setting (Massaopslag) kiest, als die instelling beschikbaar is. U kunt ook een USB-kaartlezer aansluiten die de geheugenkaart van uw camera ondersteunt.