Artikel-ID : 00165362 / Laatst gewijzigd : 03/10/2017

Wat is PlayMemories Home?

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

PlayMemories Home is een softwarepakket waarmee u foto's en video's kunt importeren naar een computer en ze vervolgens kunt bekijken en beheren.

Raadpleeg deze website voor meer informatie over Playmemories Home.

OPMERKING:

• Er is een apart artikel beschikbaar over hoe u de PlayMemories Home installeert en gebruikt en hoe u problemen met deze software kunt oplossen.
    Veelgestelde vragen voor PlayMemories Home
  • PlayMemories Home vervangt de PMB-software (Picture Motion Browser).