Artikel-ID : 00135816 / Laatst gewijzigd : 07/08/2017

Hoe kan ik video's bijsnijden met PlayMemories Home?

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

We raden u aan om uw computer bij te werken naar de nieuwste versie van de PlayMemories Home-software voor Windows of Mac OS voordat u de onderstaande stappen uitvoert.

1. Klik in het venster PlayMemories Home op Afbeelding Tools (Extra).
  2. Klik in het menu Tools (Extra) op Edit/Convert Videos (Video's bewerken/converteren) en klik daarna op Trim Videos (Video's bijsnijden).
  3. Selecteer de video die u wilt bijsnijden, sleep deze naar het gebied rechts en klik daarna op Next (Volgende).
  4. Klik in het venster Video Trimming (Video bijsnijden) op de knop Play (Afspelen) om de video af te spelen.
  5. Klik op Set IN Point (Beginpunt instellen) op het punt waar u de bijgesneden video wilt laten starten.
  6. Klik op Set OUT Point (Eindpunt instellen) op het punt waar u de bijgesneden video wilt laten eindigen.
  7. Klik op de knop Save Edited Video (Bewerkte video opslaan).
  8. Klik in het venster Save Video (Video opslaan) op de knop Save (Opslaan).