Artikel-ID : 00095859 / Laatst gewijzigd : 20/03/2018

Fout 5008 verschijnt wanneer ik de internetvideokanalen probeer te gebruiken

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Deze fout verschijnt om aan te geven dat de tv een update van de systeemsoftware vereist voor je internetvideokanalen kunt bekijken.

Om dit probleem op te lossen,  update je de software van je tv rechtstreeks via het internet of handmatig met een USB-stick  als het niet lukt om de software via het internet te updaten.

Doe na de software-update het volgende:

1. Vernieuw de internetinhoud  door op de toets Home  van de meegeleverde afstandsbediening te drukken en Settings > Network > Refresh Internet Content  (Instellingen > Netwerk > Internetinhoud vernieuwen) te selecteren.
  2. Reset de netvoeding van de tv door de stroomkabel uit het stopcontact te nemen.
  3. Vernieuw de internetinhoud opnieuw.

Als je probleem nog steeds niet is opgelost, neem je contact op met de klantendienst van Sony voor een geavanceerde probleemoplossing.