Artikel-ID : 00162519 / Laatst gewijzigd : 28/03/2018

Het Bluetooth-autoradiosysteem kan niet worden gevonden door mijn Bluetooth-audioapparaat

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Als de Bluetooth-autoradio niet wordt gevonden door het Bluetooth-audioapparaat, controleert u het volgende:

1. Controleer of het Bluetooth-autoradiosysteem is gekoppeld met het Bluetooth-audioapparaat. Het Bluetooth-autoradiosysteem en het Bluetooth-audioapparaat moeten met elkaar zijn gekoppeld om een verbinding tussen de twee apparaten tot stand te kunnen brengen.

Hieronder vindt u de procedure om de autoradio en uw telefoon te koppelen:

1. Zorg ervoor dat Bluetooth is geactiveerd op het apparaat dat u wilt koppelen met de autoradio.
    2. Selecteer telefoon als Bluetooth-bron (Phone).
    3. Ga naar het Bluetooth-menu.
    4. In het Bluetooth-instellingenmenu drukt u op Pairing (Koppelen)

OPMERKINGEN:

• De bovenstaande procedure is een voorbeeld. Als u met deze procedure niet kunt koppelen of als u meer informatie over de procedure wenst, raadpleegt u de handleiding van dit apparaat of van de telefoon waarmee u verbinding wilt maken.
    • Voor elk apparaat waarmee u een verbinding wilt maken, kan de tijdslimiet voor het koppelen verschillen.
    • Koppelen is vereist bij de initiële installatie. De volgende keer zullen de autoradio en het apparaat waarmee u een verbinding wilt maken, elkaar automatisch herkennen.
    • Als er geen koppeling kan worden gemaakt tussen de autoradio en de telefoon nadat u de procedure hebt uitgevoerd, is de telefoon mogelijk niet compatibel met deze autoradio.

2. Als een ander Bluetooth-apparaat is verbonden met de autoradio, moet de verbinding worden verbroken voordat het nieuwe apparaat wordt gevonden.
    OPMERKING: De volgende pictogrammen verschijnen op het display om aan te geven dat het apparaat is gekoppeld.
    Bluetooth-pictogrammen