Artikel-ID : 00122439 / Laatst gewijzigd : 28/03/2018

Ik kan geen verbinding maken met de telefoon vanaf een Bluetooth-autoradio.

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

BELANGRIJK:

• Niet alle autoradio's van Sony kunnen via Bluetooth verbinding maken met de telefoon.  Raadpleeg de bijgeleverde handleiding of gebruiksaanwijzing om te zien of uw apparaat Bluetooth-functionaliteit heeft.
  • Voor specificaties, bijvoorbeeld of uw telefoon compatibel is met Bluetooth, raadpleegt u de handleiding van het apparaat.

Controleer het volgende:

1. Controleer of het Bluetooth-autoradiosysteem is gekoppeld met de telefoon. Het Bluetooth-autoradiosysteem en de telefoon moeten met elkaar zijn gekoppeld om een verbinding tussen de twee apparaten tot stand te kunnen brengen.

Ter herinnering vindt u hieronder de procedure om de autoradio en uw telefoon te koppelen.

1. Zorg ervoor dat Bluetooth is geactiveerd op het apparaat dat u wilt koppelen met de autoradio.
    2. Selecteer telefoon als Bluetooth-bron (Phone).
    3. Ga naar het Bluetooth-menu.
    4. In het Bluetooth-instellingenmenu drukt u op Pairing (Koppelen).

OPMERKING:

• De bovenstaande procedure is een voorbeeld. Als u niet met deze procedure kunt koppelen of als u meer informatie over de procedure wenst, raadpleegt u de handleiding van dit apparaat of het apparaat waarmee u verbinding wilt maken (telefoon).
      • Afhankelijk van apparaat dat u wilt aansluiten, is er mogelijk een korte tijdslimiet waarin u kunt koppelen. Probeer het koppelen binnen deze tijd te voltooien.
      • Koppelen is alleen nodig wanneer de twee apparaten voor het eerst worden verbonden. Daarna zullen ze elkaar automatisch herkennen.
      • Als u uw telefoon niet kunt koppelen, ondanks de juiste procedure, is uw telefoon mogelijk niet compatibel met dit apparaat.
  2. Wanneer de mediaspeler op de mobiele telefoon is geactiveerd, kan het zijn dat u geen verbinding kunt maken. Sluit de mediaspeler en probeer opnieuw verbinding te maken. Sluit eventueel elke andere geopende toepassing af en probeer vervolgens opnieuw verbinding te maken.
  3. Na het inschakelen probeert de autoradio automatisch verbinding te maken met het handsfree apparaat waar als laatste verbinding mee is gemaakt. Deze handeling duurt enige tijd. Als u een andere telefoon wilt aansluiten dan het apparaat waarmee als laatste verbinding is gemaakt, dient u handmatig de telefoon te selecteren waarmee u verbinding wilt maken. U kunt ook verbinding maken met de autoradio vanaf het apparaat waarmee u verbinding wilt maken (telefoon).

OPMERKING: Houd rekening met de volgende punten wanneer u vanaf het apparaat (telefoon) verbinding wilt maken met de autoradio:

• Zolang er een verbinding is met een Bluetooth-apparaat, kan deze autoradio niet worden waargenomen door een ander apparaat. Verbreek de huidige verbinding en zoek naar deze autoradio vanaf een ander apparaat.
    • Als de verbinding met een apparaat wordt verbroken, kan deze opnieuw tot stand worden gebracht door het apparaat te selecteren in de lijst met geregistreerde (gekoppelde) apparaten.
  4. Afhankelijk van de status van het andere apparaat (telefoon), is zoeken vanaf deze autoradio misschien niet mogelijk. Zoek naar deze autoradio vanaf het andere apparaat (telefoon).
  5. Afhankelijk van de specificatie van het apparaat waarmee u verbinding wilt maken (telefoon), kunt u mogelijk niet automatisch verbinding maken vanaf deze autoradio. Als de autoradio niet automatisch opnieuw verbinding maakt, maakt u handmatig verbinding. Voor meer informatie over handmatig verbinding maken, raadpleegt u de gebruiksaanwijzing van deze autoradio.