Artikel-ID : 00059106 / Laatst gewijzigd : 03/08/2017

Er is geen beeld, het scherm is leeg of er is geen geluid op het clip-on lcd-scherm

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Volg de onderstaande stappen voor probleemoplossing op als u geen beeld op het clip-on lcd-scherm krijgt:

1. Zorg dat de camera niet in de energiebesparingsstand staat.
  2. Zorg dat de HDMI-kabel tussen de camera en het clip-on lcd-scherm als volgt is aangesloten en niet losgekoppeld is:
    Afbeelding
  3. Probeer een verbinding te maken met een andere HDMI-kabel, indien u die heeft.
  4. De gemaakte afbeelding wordt mogelijk niet weergegeven als u een camera gebruikt die geen Live View-functie heeft.
  5. Wijzig de instelling van het HDMI-uitgangssignaal op de camera.

Als er geen geluid wordt geproduceerd, ga dan na of:

1. De hoofdtelefoon werkt en niet is losgekoppeld.
  2. Het volume op het clip-on lcd-scherm niet is gedempt.

OPMERKING: Sommige cameramodellen geven geen audiosignaal af bij HDMI-opname.

Raadpleeg voor informatie over de verschillende functies en de bediening van uw camera de handleiding die met het product is meegeleverd, of ga naar de ondersteuningswebsite van Sony.