Artikel-ID : 00165437 / Laatst gewijzigd : 18/05/2017

Het display van de camera schakelt niet automatisch over van het lcd-scherm naar de zoeker

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

De oculairsensor wordt automatisch uitgeschakeld wanneer het lcd-scherm is geopend. Daarom zal de cameradisplay niet automatisch overschakelen wanneer u door de zoeker kijkt.

Als het lcd-scherm is geopend, krijgt de Live View-functie prioriteit om u te helpen bij het fotograferen in een hoge of lage positie, zodat u de gewenste portret- of landschapscompositie kunt maken.

Als u wilt schakelen naar het zoekerdisplay, sluit u het lcd-scherm of drukt u op de knop FINDER/MONITOR (FINDER/LCD) op de camera.

OPMERKING: Niet alle camera's hebben een FINDER/MONITOR-knop. Raadpleeg de handleiding bij het product om zien of uw camera die functie heeft.

OPMERKING: Als het probleem niet is opgelost, controleert u het volgende:

• Ga na of de oculairsensor schoon is.
  • Veeg eventueel aanwezig stof of vet van de oculairsensor.
  • Bij camera's met kantelbare schermen kan lichtreflectie er de oorzaak van zijn dat van display wordt gewisseld door de oculairsensor. Stel FINDER/MONITOR (FINDER/LCD)) in op MONITOR (LCD Monitor) om te voorkomen dat de camera automatisch van display wisselt.