Artikel-ID : 00077673 / Laatst gewijzigd : 19/06/2017

Wat is MirrorLink en welke toestellen zijn compatibel?

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

MirrorLink is een technologie die communicatie mogelijk maakt tussen audiovisuele ontvangers in boten/auto's en smartphones. Je kunt het scherm van je telefoon spiegelen voor een vlotte en veilige navigatie en je kunt multimedia apps op je smartphone gebruiken en telefoontjes beantwoorden.

Meer details over MirrorLink vind je hier: http://www.mirrorlink.com/

Om deze app te gebruiken, heb je een smartphone en audiovisuele apparatuur voor je boot/auto nodig die compatibel zijn met MirrorLink.

Klik op de naam van je model voor een overzicht van alle compatibele smartphones.

XAV-601BT   XAV-602BT   XAV-612BT

XAV-701BT   XAV-712BT

XAV-741   XAV-742

Raadpleeg de handleiding die je hebt ontvangen of neem contact op met de leverancier van je smartphone voor meer details over het tot stand brengen van een verbinding tussen je smartphone en een ontvanger in je auto.