Artikel-ID : 00105196 / Laatst gewijzigd : 03/10/2017

Wat kan ik doen als ik mijn Galaxy Note II-smartphone niet op het apparaat kan aansluiten met behulp van de functie MirrorLink?

Hoewel de Samsung Galaxy Note II-smartphone compatibel is met het AV Center en de functie MirrorLink, kunnen zich volgens uw telefoonprovider compatibiliteitsproblemen voordoen met dit specifieke model smartphone. Daarom kunt u in sommige gevallen geen verbinding maken met het apparaat.

Raadpleeg voor meer informatie onze internetpagina met compatibiliteitsinformatie voor MirrorLink of neem contact op met de ondersteuningsafdeling van de leverancier van uw smartphone.