Artikel-ID : 00120318 / Laatst gewijzigd : 16/06/2015

Welke bestandsindelingen worden voor bestandsoverdracht ondersteund door de app PlayMemories Mobile?

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

De app PlayMemories Mobile kan worden gebruikt om ondersteunde bestandsindelingen  voor afbeeldingen en video's over te dragen naar een mobiel apparaat via een Wi-Fi-verbinding.

OPMERKINGEN:

• Foto's die zijn vastgelegd in 3D, worden naar het mobiele apparaat overgedragen als JPEG-bestand (in 2D).
  • PlayMemories Mobile versie 2.0 en hoger ondersteunt de overdracht van MP4-videobestanden.
  • In de app PlayMemories Mobile versie 2.0 en hoger kunnen beelden in diverse bestandsindelingen worden overgedragen naar een mobiel apparaat:
    • Origineel
    • 2M
    • VGA
  • De volgende bestandsindelingen kunnen niet naar een mobiel apparaat worden overgedragen met de app PlayMemories Mobile:
    • AVCHD-films.
    • Geluidsbestanden die zijn opgenomen met de HDR-MV1 als .WAV-bestand.
    • Films die zijn opgenomen in de PS-stand, HS120-stand of HS240-stand, kunnen niet worden overgedragen naar mobiel apparaat van Apple met iOS.
    • Films in MP4-indeling met een portretoriëntatie (Staand) en een resolutie van 1080 of hoger kunnen niet worden overgedragen met een iPhone 4.

Voorbeelden van films die zijn opgenomen met de volgende apparaten die niet naar een mobiel apparaat kunnen worden overgedragen met de app PlayMemories Mobile:

• HDR-MV1: MP4 (1920x1080)
  • Action Cam: HQ-stand (1920x1080)
  • DSC-TX300V (1440x1080)

De beelden worden opgeslagen in de map PlayMemories Mobile in de Galerij wanneer u het besturingssysteem Android gebruikt. Wanneer het besturingssysteem iOS wordt gebruikt, worden de beelden opgeslagen in de Filmrol.