Artikel-ID : 00107775 / Laatst gewijzigd : 13/04/2018

De camera aansluiten op een mobiel apparaat om beelden te kopiëren of uploaden.

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

BELANGRIJK: Als u PlayMemories Mobile nog niet hebt gedownload en geïnstalleerd, dient u de toepassing gratis te downloaden via de app store van uw mobiele apparaat voordat u verdergaat met deze procedure.
  1. Plaats een geheugenkaart met foto's of films in de camera.
  2. Druk op de knop NEXT (Volgende) om de camera in te schakelen.
  3. Druk herhaaldelijk op de knop NEXT (Volgende) totdat SEND (Verzenden) wordt weergegeven.
  4. Druk op de knop ENTER.

OPMERKING: Het bericht PREP (Voorbereiden) wordt kort weergegeven, gevolgd door het bericht AWAIT (Wachten). De Wi-Fi-functie is nu geactiveerd is klaar om verbinding te maken met het mobiele apparaat.

5. Maak draadloos verbinding met uw mobiele apparaat.

iOS-compatibele apparaten

1. Selecteer Settings (Instellingen), Wi-Fi en selecteer de camera.
    2. Voer het wachtwoord in dat op de sticker wordt vermeld die op de gebruiksaanwijzing van de camera is bevestigd.

OPMERKING: Als u uw wachtwoord niet kunt vinden, raadpleegt u Waar vind ik de ID en het wachtwoord voor mijn camera om via Wi-Fi verbinding te maken met een mobiel apparaat?

3. Open PlayMemories Mobile op uw mobiele apparaat.
    4. Uw mobiele apparaat is nu verbonden met de camera en is klaar om beelden en films te kopiëren of uploaden.

Android-compatibele apparaten

1. Open PlayMemories Mobile op uw mobiele apparaat en selecteer de camera.
    2. Voer het wachtwoord in dat op de sticker wordt vermeld die op de gebruiksaanwijzing van de camera is bevestigd.

OPMERKING: Als u uw wachtwoord niet kunt vinden, raadpleegt u Waar vind ik de ID en het wachtwoord voor mijn camera om via Wi-Fi verbinding te maken met een mobiel apparaat?

3. Uw mobiele apparaat is nu verbonden met de camera en is klaar om beelden en films te kopiëren of uploaden.