Artikel-ID : 00168347 / Laatst gewijzigd : 29/03/2019

Een eerder geïnstalleerd besturingsprogramma terugzetten.

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Voer deze stappen uit om een eerder geïnstalleerd besturingsprogramma terug te zetten:

1. Druk op het toetsenbord tegelijkertijd op de toets met het Windows-logo en op x en klik in de lijst op Apparaatbeheer.Afbeelding

OPMERKINGEN: Omdat Apparaatbeheer van oudsher een bureaubladtoepassing is in Windows, gaat de interface over op het Bureaublad (als dat nog niet is gebeurd) en wordt het venster van Apparaatbeheer geopend.

2. Blader in het venster Apparaatbeheer naar het besturingsprogramma waarvan u de vorige versie wilt terugzetten.
  3. Klik op de menubalk op Actie en vervolgens op Eigenschappen. AfbeeldingAfbeelding
  4. Klik in het menu [apparaatnaam] eigenschappen op het tabblad Stuurprogramma.
  5. Klik in het tabblad Stuurprogramma op de knop Vorig stuurprogramma. Afbeelding

OPMERKING:  Deze optie is alleen beschikbaar als er een nieuwe versie van het stuurprogramma is geïnstalleerd.

6. Klik in het venster Installatie van stuurprogrammapakket ongedaan maken op de knop Ja.