Artikel-ID : 00141218 / Laatst gewijzigd : 01/02/2016

Wat is het verschil tussen screen mirroring en one-touch mirroring?

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Screen mirroring (Scherm spiegelen) is een functie waarmee het scherm van een smartphone of een ander compatibel apparaat op het tv-scherm kan worden weergegeven met Miracast-technologie . Dit kan met een MHL-compatibele telefoon worden gedaan met behulp van een MHL-kabel of met compatibele Sony Xperia smartphones via de handmatige Screen Mirroring-verbinding.  Voor handmatige screen mirroring is geen kabel of een draadloze router nodig.

One-touch mirroring is een app waarmee draadloos gegevens kunnen worden verzonden met behulp van een compatibele smartphone of een ander draadloos apparaat met NFC-technologie (Near Field Communication) . De informatie wordt naar een tv verzonden met een One-touch-afstandsbediening of een touchpad-afstandsbediening en ingebouwde NFC.

OPMERKING: De video of audio kan mogelijk worden onderbroken, afhankelijk van de gebruiksomgeving.