Artikel-ID : 00139064 / Laatst gewijzigd : 14/01/2016

De NFC-functie werkt niet met mijn smartphone.

Volg de onderstaande stappen om het probleem op te lossen:

BELANGRIJK: De oplossing zal afhankelijk van het type smartphone verschillen. Raadpleeg indien nodig de handleiding van uw smartphone of neem contact op met de fabrikant voor modelspecifieke informatie.

1. Kijk op een smartphone of mobiel apparaat of er een NFC-logo (Near Field Communication) op zit, om er zeker van te zijn dat de smartphone of het apparaat compatibel is met NFC.
    2. Als de smartphone in een hoes of skin zit, dient u deze te verwijderen.
    3. Open de app NFC Easy Connect (verkrijgbaar in de Google Play Store) op de smartphone.

OPMERKING: De NFC-functie van Apple iOS-apparaten is niet compatibel met verbinding met één aanraking. (Vanaf oktober 2014.)
    4. Houd het NFC-apparaat, zoals een smartphone, tegen het gebied met het N-teken bovenop het andere apparaat. Controleer de verbindingsstatus van de smartphone. De smartphone wordt mogelijk niet herkend indien u het apparaat bij het verkeerde gebied houdt of niet lang genoeg tegen het andere apparaat houdt.

OPMERKING: Afhankelijk van de smartphone die u gebruikt, kan de NFC-gevoeligheid te zwak zijn om met één aanraking verbinding te maken. Koppel in dat geval de smartphone en het audiosysteem via een draadloze Bluetooth-verbinding. In de gebruiksaanwijzing wordt uitgelegd hoe u dat doet.