Artikel-ID : 00184683 / Laatst gewijzigd : 21/08/2018

Kan geen verbinding maken met internet wanneer IPv6 is ingeschakeld.

Error: 'Please check your internet connection' (Controleer de internetverbinding) wordt weergegeven.

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Dit foutbericht kan verschijnen als de internetprovider (ISP) of de website niet compatibel is met (IPv6).

Voor Android TV

1. Controleer eerst de Netwerkstatus.

1. Druk op de knop HOME op de afstandsbediening.
    2. Selecteer Settings (Instellingen).
    3. Selecteer Netwerk in de categorie NETWORK & ACCESSORIES (Netwerk & Toebehoren).
    4. Selecteer Geavanceerde instellingen.
    5. Selecteer Netwerkstatus.
  2. Als het veld Internet Access (Internettoegang) IPv4:OK IPv6:Failed (IPv4: OK IPv6: Mislukt) weergeeft, stelt u IPv6 in op Uit door deze stappen te volgen.

1. Druk op de knop HOME op de afstandsbediening.
    2. Selecteer Settings (Instellingen).
    3. Selecteer Netwerk in de categorie NETWORK & ACCESSORIES (Netwerk & Toebehoren).
    4. Selecteer Geavanceerde instellingen.
    5. Selecteer IPv6 instellen.
    6. Bij Wilt u IPv6 inschakelen? selecteert u No (Nee).

Voor modellen uitgebracht in 2014

Stel IPv6 in op Uit door deze stappen te volgen:

1. Druk op de knop HOME op de afstandsbediening.
  2. Selecteer Settings (Instellingen).
  3. Selecteer Netwerk.
  4. Selecteer IPv6 Setup (IPv6 instellen).
  5. Selecteer IPv6-verbinding instellen.
  6. Selecteer No (Nee).