Artikel-ID : 00144319 / Laatst gewijzigd : 09/11/2017

De ingang op de tv verandert vanzelf als een MHL-kabel wordt aangesloten

De tv heeft een instelling voor Invoer automatisch wijzigen (MHL) waarmee de tv automatisch kan schakelen naar de MHL-ingang wanneer het een Mobile High Definition Link-verbinding (MHL) detecteert, ongeacht de inhoud die op de tv wordt afgespeeld.

Raadpleeg de volgende methode om de MHL-instelling te bevestigen en de instelling te wijzigen.

1. Druk op de tv-afstandsbediening op de knop HOME.
    2. Selecteer Settings (Instellingen).
    3. Selecteer Externe ingangen of Externe ingangen in de tv-categorie.
    4. Selecteer BRAVIA Sync.
    5. Selecteer Invoer automatisch wijzigen (MHL).
    6. Selecteer AAN of UIT.