Artikel-ID : 00144319 / Laatst gewijzigd : 09/11/2017

De ingang op de tv verandert vanzelf als een MHL-kabel wordt aangesloten

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

De tv heeft een instelling voor Invoer automatisch wijzigen (MHL) waarmee de tv automatisch kan schakelen naar de MHL-ingang wanneer het een Mobile High Definition Link-verbinding (MHL) detecteert, ongeacht de inhoud die op de tv wordt afgespeeld.

Raadpleeg de volgende methode om de MHL-instelling te bevestigen en de instelling te wijzigen.

1. Druk op de tv-afstandsbediening op de knop HOME.
  2. Selecteer Settings (Instellingen).
  3. Selecteer Externe ingangen of Externe ingangen in de tv-categorie.
  4. Selecteer BRAVIA Sync.
  5. Selecteer Invoer automatisch wijzigen (MHL).
  6. Selecteer AAN of UIT.