Artikel-ID : 00065628 / Laatst gewijzigd : 01/06/2017

Na de update van mijn Apple-toestel naar iOS7, werken de toetsen MENU, UP, DOWN, en ENTER op het toestel en/of de afstandsbediening niet meer.

De toetsen MENU, UP, DOWN en ENTER op het toestel en op de afstandsbediening werken alleen met Apple-toestellen onder iOS6.

Om uw toestel van Sony met een Apple-toestel met iOS7 te bedienen, moet u het scherm van uw Apple-toestel gebruiken.

OPMERKING:Afhankelijk van uw model is het mogelijk dat u voor deze functies de afstandsbediening kunt blijven gebruiken.