Artikel-ID : 00060650 / Laatst gewijzigd : 13/12/2013

Wat zijn de vereisten voor het gebruik van Home Theatre Control?

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Om Home Theatre Control te gebruiken, hebt u een compatibele tv nodig, een compatibel audiosysteem en een internetverbinding.

Wanneer u uw BRAVIA-tv met internetcapaciteit met het internet verbindt, zal de toepassing Home Theater Control automatisch worden gedownload. Zorg dat uw Home Theatresysteem met een HDMI-kabel met uw tv verbonden is. U vindt het pictogram van Home Theatre Control onder "Network" (Netwerk) of "Applications" (Toepassingen), afhankelijk van het model van uw tv.

Vergeet niet de instelling “Control for HDMI” (HDMI-regeling) in te schakelen van de tv en het Home- Theatresysteem in te schakelen.