Artikel-ID : 00108185 / Laatst gewijzigd : 02/03/2015

Wat zijn de water-, stof- en schokbestendige prestaties van deze camera?

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

De water-, stof- en schokbestendige prestaties van deze camera zijn geëvalueerd aan de hand van de volgende test:

• Water-/stofbestendige prestaties:
    Komt overeen met JIS-beschermingsgraad: IP58-normen.
    De camera kan gedurende 60 minuten worden gebruikt op een waterdiepte tot 10 m.

OPMERKING: Gebruik de camera niet langer dan 60 minuten onafgebroken.
  • Schokbestendige prestaties:
    voldoet aan de MIL-STD 810F Method 516.5-schoknormen.
    Dit product is geslaagd voor de valtest van een hoogte van 1,5 m op een 5 cm dikke multiplexplaat.

Testomstandigheden: lcd-scherm gesloten met het lcd-scherm naar binnen gericht.

OPMERKINGEN:

• De stootbestendige prestaties zijn afhankelijk van de gebruiksvoorwaarden en -omstandigheden en er wordt geen garantie gegeven met betrekking tot schade aan, het defect van of de waterbestendige prestaties van deze camera.
  • Meegeleverde accessoires voldoen niet aan de specificaties voor de water-, stof- en schokbestendigheid.