Artikel-ID : 00069818 / Laatst gewijzigd : 12/07/2018Afdrukken

De productcode voor Office 2010/2013 vinden

  Als u uw VAIO met de facultatieve software Microsoft Office 2010 of Office 2013 hebt gekocht, zult u een unieke productcode moeten invoeren wanneer u Microsoft Office voor het eerst uitvoert.

  U vindt de productcode op de achterzijde van de identificatiefolder van Microsoft die u samen met uw overige VAIO-documentatie (snelstartgids, veiligheids- en ondersteuningsvoorschriften) hebt ontvangen.

  Beeld

   

  BELANGRIJK

  • Als u de productcode niet vindt, moet nakijken of u de folter niet hebt weggeborgen met andere documentatie of accessoires van de computer. Anders moet u contact opnemen met Microsoft.

   Opmerking: Als gevolg van licentieovereenkomsten kan Sony het authentiteitscertificaat, de productcode of de productlicentie van bij een VAIO-computer geleverde en door de klant ontvangen software van Microsoft niet leveren of vervangen. Het authenticiteitscertificaat is een wettelijk licentiedocument dat alleen door zijn uitgever, in dit geval Microsoft, kan worden vervangen. Om de vervanging te verkrijgen van het authenticiteitscertificaat of de productcode van software die al op de computer geïnstalleerd is, moet u contact opnemen met Microsoft.

  • Als u de Office-software bij een VAIO-computer hebt gekocht en u bij de ontvangst van de computer de software niet vindt, moet u de klantendienst van Sony raadplegen om te verzekeren dat het product correct besteld is en om de versie van de ontbrekende software te verifiëren. Het is mogelijk dat de software niet besteld was.