Artikel-ID : 00169923 / Laatst gewijzigd : 13/07/2023Afdrukken

Hoe kan ik films die zijn opgenomen in XAVC-indeling, importeren naar een Mac-computer?

BELANGRIJK: Dit artikel is alleen van toepassing op specifieke producten. Controleer de toepasselijke producten bovenaan dit artikel.

Het overbrengen van videobestanden die zijn opgenomen in XAVC-indeling naar een Mac-computer is vergelijkbaar met overbrengen naar een Windows-computer. Volg de onderstaande stappen:

1. Kopieer de videobestanden van de geheugenkaart van uw camera van Sony naar de Mac-opslag.
    2. Download de Catalyst Browse- of Catalyst Prepare-software (Zoek hier de Mac-versie van Catalyst Browse/Catalyst Prepare).
      Kies 'MacOS | versie 2023.1' (vanaf mei 2023).
    3. Open de Catalyst Browse/Catalyst Prepare -software en zoek de map waar u de bestanden van de geheugenkaart naartoe hebt gekopieerd.
    4. Dubbelklik op een videobestand in de geopende map om uw beeldmateriaal te bekijken en te bewerken.