Artikel-ID : 00122796 / Laatst gewijzigd : 27/12/2017

Kan ik Screen mirroring (Scherm spiegelen) gebruiken met mijn mobiele apparaat van Apple?

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Mobiele digitale apparaten van Apple, zoals iPads, iPhones, draagbare iPod-muziekspelers en MacBooks, bieden geen ondersteuning voor de functie Screen Mirroring (Schermreproductie).

Als u een tv gebruikt, kunt u de volgende functies of toepassingen gebruiken als alternatieve methode om het scherm van een Apple-apparaat weer te geven op de tv.