Artikel-ID : 00079744 / Laatst gewijzigd : 12/07/2018

Hoe kan ik van analoge of digitale services overschakelen naar satellietservices?

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Satellietservies kunnen via de afstandsbediening op twee manieren worden geactiveerd.

Optie 1: Druk op de toets Analogue/Digital (Analoog/Digitaal)

Je kunt nu schakelen tussen afgestemde analoge, digitale antenne/kabel en digitale satelliet services.

Optie 2: Druk op de toets Home

1. Selecteer in het menu Home, TV-categorie.

Selectielijst met tv-kanalen

2. Selecteer de gewenste servicelijst. De lijst met kanalen wordt geopend.

Opmerking: De lijst met beschikbare services hangt af van het model en de afgestemde services.

Selectie digitaal/analoog/satelliet