Artikel-ID : 00078350 / Laatst gewijzigd : 09/08/2017

Hoe kan ik overschakelen van Screen Mirroring naar DLNA-weergave wanneer ik een Xperia-smartphone gebruik?

BELANGRIJK: Zorg dat de smartphone en de DLNA-service ingeschakeld en verbonden zijn met hetzelfde DLNA-netwerk.

Ga op je Xperia-smartphone naar de Device List (Lijst met apparaten) voor de functie Throw en selecteer BRAVIA-TV. Als BRAVIA-TV niet verschijnt in de Device List, volg je de onderstaande stappen.

1. Selecteer op de smartphone Settings (Instellingen).
    2. Selecteer Xperia Connectivity (Xperia-connectiviteit).
    3. Selecteer Throw Settings (Throw-instellingen).
    4. Schakel de optie Auto-select wireless (Automatische selectie draadloos) uit.

Afhankelijk van het model van je Xperia-smartphone kunnen de bovenstaande stappen enigszins verschillen. Raadpleeg indien nodig de handleiding van je smartphone voor gedetailleerde informatie.

Opmerking:

• Mogelijk kunt u Throw niet vinden. Dit is afhankelijk van het album van de Xperia-versie van de videotoepassing. Selecteer in dit geval het Cast-pictogram en selecteer de BRAVIA-TV waarnaar u wilt verzenden.
    • De videokwaliteit kan minder goed zijn als gevolg van omgevingsstoringen.