Artikel-ID : 00083609 / Laatst gewijzigd : 10/06/2014

Wat is "My Apps" in de Opera TV Store?

.

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

My Apps is een functie van de Opera TV Store waarmee je apps die je vaak gebruikt in een bepaalde categorie kunt installeren. Je kunt deze apps direct en onmiddellijk vanuit "My Apps" gebruiken, zodat je ze niet elke keer moet opzoeken

Je vindt dezelfde apps op SEN (Sony Entertainment Network). Je kunt dus handig apps via SEN openen door de knop SEN op de afstandsbediening te gebruiken.