Artikel-ID : 00090108 / Laatst gewijzigd : 30/03/2018

De tv kan een BSkyB HD set-top-box niet correct bedienen via IR Blaster

Als je de BSkyB HD set-top-box via IR Blaster controleert, kan de bediening soms onnauwkeurig zijn. Er zal zo snel mogelijk een software-update van de tv worden uitgebracht om dit probleem op te lossen.

Als u de software-update automatisch te ontvangen, moet je je tv met het internet verbinden.

Als je de tv niet met het internet kunt verbinden, kun je de software handmatig updaten . Raadpleeg dan de pagina van Sony Support in de rubriek "Software en download" voor software-updates.

OPMERKING: Dit heeft geen gevolgen voor de  BSkyB SD set-top-box.