Artikel-ID : 00155685 / Laatst gewijzigd : 28/10/2019

Hoe kan ik de instelling voor de DEMOMODUS op mijn tv uitschakelen of afsluiten?

BELANGRIJK:

• Dit artikel is alleen van toepassing op specifieke producten. Controleer onderaan dit artikel de Producten en categorieën waarop dit artikel van toepassing is.
    • Als modelspecifieke informatie vereist is om een van de stappen in deze oplossing uit te voeren, raadpleegt u de handleiding bij het product.

Sluit de demomodus af vanuit het instellingenmenu. Selecteer hieronder het modeltype van uw tv om naar de bijbehorende stappen te gaan.

Voor Android TV-modellen:
    (Uitleg over het verschil tussen een Android TV en andere tv's)

Stel Demomodus en Beeldherstelmodus in op Uit.

1. Druk op de knop HOME op de afstandsbediening.
    2. Druk op de Afbeeldingpijl-omlaag op de afstandsbediening om door het scherm te bladeren en kies Instellingen in het startscherm.
      Afbeelding

3. Selecteer Winkelmodusinstellingen in de categorie Systeemvoorkeuren.
      Afbeelding

4. Demomodus en Beeldherstelmodus worden weergegeven.
      Afbeelding

5. Stel Demomodus en Beeldherstelmodus in op Uit.
      Afbeelding

Voor WxxxB-serie / XxxxB-serie:
    Stel Demomodus en Beeldherstelmodus in op Uit.

1. Druk op de knop HOME op de afstandsbediening.
    2. Selecteer AfbeeldingInstellingen in het startscherm.
      Afbeelding

3. Selecteer Afbeelding Voorkeuren of Systeem settings.
      Afbeelding

OPMERKING:
      • Als het voor uw model nodig is dat u Systeem settings kiest, kiest u General Set-up (Algemene installatie) en gaat u verder met stap 4.
        Afbeelding

• Voor het model waarvoor u Voorkeuren moet kiezen, gaat u direct naar stap 4.

4. Selecteer Shop-front Display Setting (Weergave-instelling Etalage).
      Afbeelding

5. Demomodus en Beeldherstelmodus worden weergegeven.
      Afbeelding

6. Stel Demomodus en Beeldherstelmodus in op Uit.
      Afbeelding

Voor de W5xxD-serie / WD60x_W60xD_WD65x_W65xD-serie / WD75x_W75xD-serie

1. Herstel de fabrieksinstellingen. Raadpleeg voor meer informatie  De originele fabrieksinstellingen van de tv herstellen.
      Nadat de fabrieksinstellingen zijn hersteld, wordt het oorspronkelijke installatiescherm weergegeven.
    2. Selecteer tijdens de eerste configuratie Start op het scherm Location (Locatie).

Afbeelding​​​​​​​

Voor andere modellen

Zie het volgende artikel:

OPMERKING: Als het probleem niet wordt opgelost met een van de bovengenoemde oplossingen, dient u een fabrieksreset uit te voeren