Artikel-ID : 00162551 / Laatst gewijzigd : 28/08/2018

Hoe kan ik de originele fabrieksinstellingen van de tv herstellen

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

WAARSCHUWING VOOR LCD- EN PLASMA-TV'S: Bij deze procedure worden de videokalibratie-instellingen van de tv gereset. Als u hebt betaald voor een speciale kalibratie van uw tv-scherm, wilt u de tv mogelijk eerst uit- en inschakelen. Anders gaan alle speciale kalibratie-instellingen verloren.

BELANGRIJK:

Selecteer hieronder de status van uw tv. De bedieningsprocedure varieert, afhankelijk van de status van de tv.

Als u het scherm van het HOME-menu kunt bedienen met de afstandsbediening

1. Druk op de Home-knop op de afstandsbediening.
  2. Selecteer Instellingen.
  3. Selecteer Systeem settings.
  4. Selecteer Customer Support (klantenondersteuning).
  5. Selecteer Fabrieksinstellingen.
  6. Selecteer OK.

Als u het scherm van het HOME-menu niet kunt bedienen met de afstandsbediening

1. Haal het netsnoer (stroomkabel) van de televisie uit het stopcontact
  2. Wacht ongeveer een minuut
  3. Steek het netsnoer (stroomkabel) weer in het stopcontact
  4. De tv zou nu automatisch moeten worden ingeschakeld. Als dit niet het geval is, kunt u de tv handmatig inschakelen
  5. Wacht ongeveer 40 seconden totdat de tv volledig is ingeschakeld
  6. Houd op de afstandsbediening de [PIJLTOETS OMHOOG] ingedrukt. Richt de afstandsbediening op de voorkant en het midden van de tv om er zeker van te zijn dat het infraroodsignaal een goede verbinding kan maken

Het pijltje omhoog op de afstandsbediening

• Op dit moment wordt de tv mogelijk opnieuw opgestart
    • Als de tv uitgeschakeld blijft na deze handeling, controleer dan het volgende artikel:
      >> de meegeleverde afstandsbediening werkt niet met de tv
    • De aan-uitknop bevindt zich mogelijk aan de voorkant, bovenkant of zijkant van uw tv. Sommige tv's hebben een energiebesparende schakelaar die u niet dient te verwarren met de aan-uitknop

De energiebesparende schakelaar op de televisie: om verwarring te voorkomen

7. Terwijl u de pijltoets [OMHOOG] ingedrukt houdt, drukt u op de aan-uitknop van de tv en laat u deze weer los. Afhankelijk van de tv wordt linksonder op de tv kort de melding [RESET] (resetten) weergegeven.

8. Laat de [PIJLTOETS OMHOOG] los

9. Als de bovenstaande procedure goed is uitgevoerd, wordt het scherm van de begininstellingen weergegeven

10. Volg de instructies op het scherm om de configuratie te voltooien

Als het resetten niet helemaal is voltooid, koppel dan alle apparaten los van de tv of schakel de netwerkverbinding uit. Herhaal vervolgens de stappen.

Wanneer alle mogelijke oplossingen niet werken, kunt u contact met ons opnemen