Artikel-ID : 00093384 / Laatst gewijzigd : 25/08/2017

Hoe kan ik de One-touch-afstandsbediening op mijn tv registreren?

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Volg de onderstaande stappen:
  1. Neem de meegeleverde afstandsbediening van de tv.
  2. Druk op de toets Home en selecteer Settings (Instellingen) met de pijltjestoetsen.
  3. Selecteer System Settings (Systeeminstellingen) met de pijltjestoetsen en druk op de toets + (ENTER).
  4. Selecteer One Touch Remote Control Setup met de pijltjestoetsen en druk op de toets + (ENTER).
  5. Selecteer Register (Registreren) met de pijltjestoetsen en druk op de toets + (ENTER).
  6. Neem de One-touch-afstandsbediening.
  7. Druk met de One-touch-afstandsbediening op de Colour Key.
  8. Druk 3 seconden op de toets Home terwijl je de Colour Key ingedrukt houdt.
  9. De led zal knipperen.  Je kunt de toetsen nu loslaten en wachten tot het scherm verandert

Zodra de afstandsbediening op de tv geregistreerd is, kun je ze koppelen met een compatibele smartphone of tablet voor de functie One- Touch Mirroring.

Opmerking: Houd de One-touch-afstandsbediening in de buurt (~1 meter) van je tv tijdens de registratieprocedure.

Voorbeeldafbeelding:

Image