Artikel-ID : 00096075 / Laatst gewijzigd : 27/06/2017

Op welke HDMI-ingang sluit ik de 4K mediaspeler FMP-X5 aan?

De juiste HDMI-ingang voor de 4K-mediaspeler FMP-X5 hangt af van het model van je tv.

KD-55X9005A of KD-65X9005A:

• Sluit hem aan op de HDMI 4-ingang van de tv.

KD-xxX8505B, KD-xxX9005B, KD-xxS9005B, KD-85X9505B en KD-84X9005A:

• Sluit hem aan op de HDMI 2-ingang van de tv.

Als je niet zeker bent van het model van je tv, kun je het controleren met het onderstaande pad, dat dezelfde terminologie heeft als je tv.

• Druk op de toets Home op de meegeleverde afstandsbediening en selecteer ? (Help) -> Customer Support -> System Information (Help > Klantondersteuning > Systeeminformatie).
    • Of druk op de toets Home op de meegeleverde afstandsbediening en selecteer Settings -> Contact Sony -> Model Name (Instellingen > Neem contact met Sony > Modelnaam).

Om de locatie van de HDMI- ingangen te bevestigen, raadpleeg je de i-manual van de tv als volgt:

KD-xxX8505B, KD-xxX9005B, KD-xxS9005B en KD-85X9505B

• Druk op de toets Home op de meegeleverde afstandsbediening en selecteer ? (Help) -> i Manual  -> Table of contents -> Parts Description -> TV set -> Terminal on the rear(right) (Help > i Manual > Inhoudsopgave < Beschrijving onderdelen < TV set < Aansluiting op de achterkant (rechts).

KD-55X9005A,  KD-65X9005A en KD-84X9005A

• Druk op de toets Home op de meegeleverde afstandsbediening en selecteer  Home -> Settings -> i Manual -> Table of contents -> Parts Description -> Terminals -> Bottom (Home > Instellingen > i Manual > Inhoudsopgave > Beschrijving onderdelen > Aansluitingen > Onderaan)