Artikel-ID : 00104519 / Laatst gewijzigd : 22/01/2015

Wat moet ik doen als het selectiescherm verschijnt wanneer ik verbinding probeer te maken tussen mijn NFC-smartphone-app en -apparaat?

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Als de NFC-toepassing op uw smartphone is geïnstalleerd, kan het selectiescherm verschijnen wanneer u het apparaat dat via NFC is verbonden, aanraakt met uw smartphone. Om dit probleem op te lossen, sluit u de toepassing die op uw scherm verscheen en probeert u uw smartphone en het apparaat opnieuw met elkaar te verbinden.