Artikel-ID : 00104920 / Laatst gewijzigd : 22/01/2015

Hoe moet ik mijn smartphone configureren nadat ik deze met het apparaat heb verbonden via de functie MirrorLink?

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Afhankelijk van uw model smartphone zijn er verschillende configuratieprocessen mogelijk.

Neem voor meer informatie contact op met de leverancier van uw smartphone of uw telefoonprovider.

OPMERKING: De inhoud voor ondersteuning kan verschillen per land, regio, provider en modelnummer.