Artikel-ID : 00116832 / Laatst gewijzigd : 17/07/2019

Hoe kijk ik naar televisie-uitzendingen met mijn Sony Android-tv?

Wanneer u uw Sony Android-tv aanzet, wordt de HOME-interface geopend. Om tv-programma's of satelliet-tv te gaan bekijken, kunt u kiezen uit enkele verschillende opties. Selecteer de optie die het handigst is voor u.

1. Via Action Menu (Actie-menu)
    2. Door de gebruikte ingang van de tv te wijzigen
    3. Via het startmenu
    4. Via het menu Discover (Ontdekken)

Pijltjestoetsen op de afstandsbedieningPijltjestoetsen op de afstandsbediening
    Gebruik de pijltjestoetsen op uw afstandsbediening om door het tv-menu te bladerenSelecteer opties door op de knop "+" (plus) te drukken. Dit is de ronde knop in het midden van het cirkelvormige Menu-gedeelte van uw afstandsbediening.

Via het menu Action (Actie)

1. Begin door op de bijgeleverde afstandsbediening op Action Menu te drukken.

Action Menu op de afstandsbediening

OPMERKING: Deze functie is alleen beschikbaar bij de televisiemodellen KDL-xxX9xxC en KDL-xxX8xxC.

Als u de One-Flick afstandsbediening gebruikt, kunt u Action Menu openen door op de bovenste knop te drukken of door naar beneden te bewegen.
      Action Menu op de One-Flick afstandsbediening
    2. Op uw scherm verschijnt nu een vervolgkeuzemenu.

• Selecteer Uitzending
      • Selecteer Terugkeren naar tv

Schermafdruk Action Menu
    3. U zou nu televisie-uitzendingen moeten kunnen zien.

Door de gebruikte ingang van de tv te wijzigen

1. Druk op de ingangsknop , die aan de bovenkant van de bijgeleverde afstandsbediening te vinden is.

Schermafdruk Action Menu
    2. Op de linkerkant van het scherm wordt een nieuw menu geopend, dat alle verschillende ingangen van uw televisie toont.
      Selecteer
      Analogue (Analoog), Digital (Digitaal) of Satellite (Satelliet), afhankelijk van het signaal dat u ontvangt van uw provider voor tv-uitzendingen en bevestig uw keuze.

Schermafdruk Action Menu
    3. U zou nu televisie-uitzendingen moeten kunnen zien.

Via het startmenu

1. Druk op de bijgeleverde afstandsbediening op de knop HOME.

Startmenu op de modellen W7 en W8

Startmenu op de modellen X8 en X9

KDL-xxW75xC
      KDL-xxW8xxC

KDL-xxX8xxC
      KDL-xxX9xxC

Als u de One-Flick afstandsbediening gebruikt, vindt u de knop HOME rechts in het midden.

Startmenu op de One-Flick afstandsbediening
    2. Op uw scherm verschijnt nu een menu waarmee u de ingang kunt kiezen.
      Ga verder door Analogue (Analoog), Digital (Digitaal) of Satellite (Satelliet) te selecteren, afhankelijk van het signaal dat u ontvangt van uw provider voor tv-uitzendingen en bevestig uw keuze.

Ingangsmenu in startmenu

Via het menu Discover (Ontdekken)

1. Druk op de bijgeleverde afstandsbediening op de knop DISCOVER.

Discover-knop op de modellen W7 en W8 Discover-knop op de modellen X8 en X9
      KDL-xxW75xC
      KDL-xxW8xxC
      KDL-xxX8xxC
      KDL-xxX9xxC

Als u de One-Flick afstandsbediening gebruikt, kunt u Discover (Aanbevolen menu) openen door op de bovenste knop te drukken of door omhoog te bewegen.

Discover-menu op de One-Flick afstandsbediening
    2. Het menu Aanbevolen wordt geopend, waar u rechtstreeks toegang kunt krijgen tot uw favoriete kanalen. U kunt door de lijsten scrollen met de pijltjestoetsen omhoog/omlaag of door omhoog/omlaag te bewegen.
      Wanneer u op plus-knop Stel favoriete kanalen in! klikt, kunt u het menu aan uw persoonlijke voorkeuren aanpassen.

Aanbevelingen voor Discover
      • Via My Apps (Mijn apps) kunt u uw favoriete apps toevoegen aan het menu Aanbevolen.
      • Via Instellingen* kunt u selecteren welke categorieën worden getoond in het menu Aanbevolen. Verder kunt u de afmetingen van het menu en de rangschikking van getoonde tv-programma's wijzigen.

OPMERKING:

• De hier afgebeelde screenshots zijn alleen bedoeld ter illustratie. Het daadwerkelijke scherm kan enigszins afwijken, afhankelijk van uw land, model of firmwareversie.
    • Voor Android Oreo (OSV-O) staat het Instellingen-pictogram in de rechterbovenhoek.