Artikel-ID : 00116971 / Laatst gewijzigd : 12/07/2018

Uw Sony Android-tv instellen

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Dank u voor uw aankoop van een Sony Android-tv.

Uw Sony Android-tv is een slim apparaat waarmee u toepassingen of apps kunt downloaden, games kunt spelen, spraakopdrachten kunt gebruiken en meer. Hierdoor worden nieuwe ervaringen naar een groter scherm gebracht.

Uw Sony Android-tv instellen

In dit gedeelte vindt u veelgestelde vragen (FAQ) over het veilig instellen en installeren van uw nieuwe toestel.

Voor meer informatie over hoe u uw Sony Android-tv verbindt met internet, gaat u naar de  aansluitpagina .