Artikel-ID : 00116882 / Laatst gewijzigd : 17/07/2019

Wat voor opties heb ik in het scherm met het Privacybeleid van Sony?

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Tijdens de eerste instellingen wordt een scherm over het privacybeleid getoond. In deze overeenkomst worden alle standaardvoorwaarden en beperkingen uiteengezet die te maken hebben met alle producten van Sony.

We raden aan dat u het volledige beleid leest en IK GA AKKORD selecteert nadat u naar het einde van de tekst scrolt met behulp van de pijltjestoets op uw afstandsbediening.

Als u niet akkoord gaat met het beleid, heeft dit gevolgen voor uw gebruikerservaring, omdat veel van de functies die beschikbaar zijn op uw tv, worden uitgeschakeld. Voorbeelden van deze functies zijn firmware-updates (inclusief nieuwe verbeteringen en oplossingen voor programmeerfoutjes), essentiële toepassingen en andere diensten.

Android - algemeen privacybeleid

OPMERKING: U kunt het Privacybeleid van Sony op elk moment bekijken via:

[HOME] >   [Settings]* > [TV -About] > [Legal information] > [Sony legal]
(HOME > Instellingen* > Tv - Over > Juridische informatie > Sony juridisch)

*Voor Android Oreo (OSV-O) staat het Instellingen-pictogram in de rechterbovenhoek

HOME

Android - startscherm

Instellingen

Android - instellingen

Instellingen: Voor Android Oreo (OSV-O) staat het Instellingen-pictogramSettings iconin de rechterbovenhoek

Tv - over

Android - over tv

Juridische informatie

Android - juridische informatie

Sony juridische informatie

Android - privacybeleid bekijken

OPMERKING: De hier afgebeelde screenshots zijn alleen bedoeld ter illustratie. Het daadwerkelijke scherm kan enigszins afwijken, afhankelijk van uw land, model of firmwareversie.