Artikel-ID : 00185366 / Laatst gewijzigd : 20/05/2021

Hoe kan ik de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van Google controleren wanneer de tv geen toegang tot internet heeft

BELANGRIJK: Dit artikel is alleen van toepassing op specifieke producten. Controleer de toepasselijke producten bovenaan dit artikel.

U kunt de URL van de servicevoorwaarden en het privacybeleid van Google op het tv-scherm weergeven en vervolgens een apparaat gebruiken dat met internet is verbonden, zoals een computer of een smartphone, om die koppeling te bezoeken.

De URL van de servicevoorwaarden en het privacybeleid van Google weergeven op uw tv-scherm

1. Open het scherm Settings (Instellingen).
      • De knop Quick Settings (Snelle instellingen) gebruiken (voor modellen die in 2019 of later zijn uitgebracht)
        1. Druk op de toets Quick Settings (Snelle instellingen) op de afstandsbediening.
        2. Selecteer  Instellingen.
      • De knop HOME (Start) gebruiken

1. Druk op de toets HOME op de afstandsbediening.
        2. Selecteer  Instellingen.
    2. De volgende stappen zijn afhankelijk van de menu-opties van uw tv:

• Selecteer Systems or Device Preferences (Systemen of apparaatvoorkeuren) → About (Over) → Legal information (Juridische informatie) → Google legal (Juridische informatie van Google).
      • Selecteer About (Over) → Legal information (Juridische informatie) → Google legal (Juridische informatie van Google).