Artikel-ID : 00277252 / Laatst gewijzigd : 26/04/2022Afdrukken

Error: (2200) verschijnt op mijn Google TV tijdens een software-update via internet. Gegevens over software-update kunnen nu niet worden gevonden.

BELANGRIJK: Dit artikel is alleen van toepassing op specifieke producten. Controleer de toepasselijke producten bovenaan dit artikel.

Wat betekent foutcode 2200?

Foutcode 2200 wordt weergegeven als uw tv geen verbinding kan maken met internet of als de internetcommunicatie instabiel is. De foutmelding op het scherm kan aangeven dat de updategegevens van de systeemsoftware niet kunnen worden gevonden of dat de tv niet kan controleren op updates op het netwerk.

Hoe kan ik mijn tv-software bijwerken als 'Error: (2200)' wordt weergegeven op het scherm?

Als foutcode 2200 op uw Google TV wordt weergegeven wanneer u een software-update rechtstreeks van internet downloadt, gebruikt u in plaats daarvan een USB-flashstation. Raadpleeg het gedeelte 'Updates downloaden en installeren met een USB-flashstation' van het volgende artikel voor stapsgewijze instructies: Een software-update uitvoeren op uw Android TV of Google TV.

Sony onderzoekt dit gedrag momenteel op bepaalde Google TV's uit 2021. Onze excuses voor eventuele ongemakken.