Artikel-ID : 00117280 / Laatst gewijzigd : 07/02/2019

Moet ik akkoord gaan met de Gebruiksvoorwaarden en het Privacybeleid van Google?

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Ja, om uw Sony Android-tv te kunnen gebruiken, dient u akkoord te gaan met de Gebruiksvoorwaarden en het Privacybeleid van Google.

U dient op CONTINUE (Verdergaan) te klikken op het scherm met de Gebruiksvoorwaarden en het Privacybeleid van Google wanneer u uw Sony Android-tv voor het eerst instelt .

Deze informatie kunt u ook altijd raadplegen via het volgende pad:

[HOME] > [Instellingen]* > [Over] > [Juridische informatie] > [Servicevoorwaarden bekijken / Privacybeleid bekijken]
*Voor Android Oreo (OSV-O) staat het Instellingen-pictogram in de rechterbovenhoek

HOME (Startscherm)

Android - startscherm

Instellingen

Android - instellingen

Instellingen: Voor Android Oreo (OSV-O) staat het Instellingen-pictogram in de rechterbovenhoek.

Over

Android - over

Juridische informatie

Android - juridisch

Servicevoorwaarden bekijken / Privacybeleid bekijken

Android - Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid van Google

OPMERKING: De hier afgebeelde screenshots zijn alleen bedoeld ter illustratie. Het daadwerkelijke scherm kan enigszins afwijken, afhankelijk van uw land, model of firmwareversie.

Raadpleeg voor meer informatie de pagina's met de Gebruiksvoorwaarden en het Privacybeleid van Google.