Artikel-ID : 00123816 / Laatst gewijzigd : 25/09/2017

De beeldkwaliteit van BBC iPlayer selecteren op een Sony Android-tv

De BBC iPlayer-app op een Sony Android-tv gebruikt streaming met adaptieve bitsnelheden. Dit proces zorgt dat u de beste beeldkwaliteit krijgt, zonder dat extra instellingen of kalibraties nodig zijn.

U kunt "Best Quality" (Beste kwaliteit) selecteren, dat u de optimale beeldkwaliteit biedt die uw tv kan streamen vanaf de netwerkserver, of de gewone optie "Standard definition" (Standaard definitie).

OPMERKING: Het kan even duren voordat uw tv het ideale beeld ontvangt wanneer u de instelling "Best Quality" (Beste kwaliteit) gebruikt. Wacht enkele minuten en kijk of het streamen in de app verbetert.