Artikel-ID : 00122291 / Laatst gewijzigd : 13/05/2022Afdrukken

Welke bestandsindelingen worden ondersteund door de Media Player-apps (Album, Music (Muziek) en Video)?

Sommige foto's, muziek of video-inhoud op mijn thuisnetwerk of USB-apparaat kunnen niet worden afgespeeld.

BELANGRIJK: Dit artikel is alleen van toepassing op specifieke producten. Controleer de toepasselijke producten bovenaan dit artikel.

BELANGRIJK: Dit artikel bevat de bestandsindelingen die worden ondersteund door de app-versie die vooraf op de tv is geïnstalleerd.

Er is extra informatie beschikbaar voor de bestandsindelingen die worden ondersteund door de app Media Player die is gedownload van de app store.

De ondersteunde bestanden en indelingen zijn beschikbaar in de Helpgids voor uw tv of in de online Helpgids:

• Raadpleeg de online Helpgids.
    • Raadpleeg de Helpgids voor uw tv:
      Als de tv-afstandsbediening een Help-knop heeft, drukt u op de knop Help en kiest u vervolgens Helpgids. Als de tv-afstandsbediening geen Help-knop heeft, volgt u de onderstaande stappen:
      • Gebruik HOME (START).
      • Druk op de knop HOME van de meegeleverde afstandsbediening.
      • De volgende stappen zijn afhankelijk van de menu-opties van uw tv:
        • Selecteer AppsHelpHelpgids.
          Opmerking: Sommige modellen hebben het pictogram Apps niet.
        • Selecteer HelpHelpgids.
    • Kies Using the TV with Other Devices (Het tv-toestel gebruiken met andere apparaten).
    • Kies USB device (USB-apparaat).
    • Kies Supported files and formats (Ondersteunde bestanden en indelingen).
    • Klik om een mediatype te selecteren om de ondersteunde indelingen weer te geven.

Opmerking:

• De LPCM-audio-indeling is alleen voor het thuisnetwerk.
    • 2K tv-modellen ondersteunen geen 4K-videoweergave.
    • Als de tv de bestandsindeling ondersteunt, maar niet afspeelt, controleert u of de muziek of video is beschadigd. Gebruik uw computer om de bestanden te testen.
    • Mogelijk kunt u andere indelingen afspelen die niet in Supported files and formats (Ondersteunde bestanden en indelingen) worden vermeld, maar we kunnen een goede werking niet garanderen.
    • Tv's uit de W8-, X7- en X74H_X75H-serie ondersteunen LPCM-bestanden (muziek) niet. Voor andere modellen worden LPCM-bestanden (muziek) alleen ondersteund wanneer u een thuisnetwerk gebruikt.