Artikel-ID : 00115235 / Laatst gewijzigd : 30/04/2015

Zwart beeld bij Telenet “TV met een kaartje”

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Het kan gebeuren dat tijdens het zappen sommige zenders zwartbeeld geven.
Indien u dit probleem ondervindt met Telenet, met de gebruik van een CI+ kaartje, raden wij u aan van de firmware van uw TV up te daten naar versie v8117 of hoger.

Controleer de firmware versie van uw TV:

• Druk op de HOME toets op de afstandsbediening
  • Selecteer Instellingen → Instellingen → Productondersteuning
    • Software version: xxxxx

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Zullen mijn persoonlijke instellingen na de update gewist zijn?
Nee, al uw persoonlijke instellingen blijven bewaard.

Kan ik een oudere versie van de firmware installeren?
Om ervoor te zorgen dat uw toestel optimaal blijft presteren, is de installatie van oudere firmware niet mogelijk.

Het toestel schakelt zichzelf tijdens de update uit
Het is normaal dat het toestel tijdens de update herstart. Het herstarten van de televisie zal langer duren tijdens de installatie van de nieuwe firmware.

Wat moet u doen als u problemen hebt met het updaten van de firmware van uw televisie via het internet?

Een van de volgende berichten verschijnt op het televisiescherm: "An error occurred during the software update" (Er heeft zich een fout voorgedaan tijdens de software-update) of "Software cannot be updated using this USB device" (Software kan niet worden bijgewerkt met dit USB-apparaat)

1. Controleer of uw USB-apparaat naar behoren werkt. Als dat het geval is, probeert u het updatebestand opnieuw te downloaden.
  2. Schakel het televisietoestel uit door op de knop POWER op het toestel te drukken.
  3. Druk nogmaals op POWER en voer de installatie opnieuw uit.

"No newer version of the TV software was found" (Geen recentere versie van de tv-software gevonden) verschijnt op het voorpaneel van uw tv-toestel.
De nieuwste firmwareversie is al geïnstalleerd op uw televisie, dus u hoeft geen update uit te voeren.