Artikel-ID : 00155843 / Laatst gewijzigd : 27/06/2019

Slechte geluidskwaliteit voor muziek die wordt afgespeeld op een Sony Android-tv

Als de kwaliteit slecht is van muziek die wordt afgespeeld op de Android™-tv, controleert u of de codec van het muzieknummer door de tv wordt ondersteund. Nummers met niet-ondersteunde codecs kunnen soms wel op de tv worden afgespeeld, maar dat werkt niet altijd goed.

In de Helpgids vindt u een lijst met ondersteunde codecs. U opent de Helpgids als volgt:

1. Druk op de knop HOME op de infraroodafstandsbediening.
    2. Selecteer Helpin de categorie Instellingen.
    3. Selecteer Helpgids.
      Raadpleeg de lijst met ondersteunde codecs in het onderwerp over het afspelen van inhoud die op een USB-apparaat is opgeslagen.