Artikel-ID : 00155669 / Laatst gewijzigd : 27/07/2017

Welke gamepads zijn compatibel met de Sony Android-tv?

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Momenteel is de Sony Android-tv compatibel met bepaalde gamepads van Logitech, Thrustmaster, Razer en Asus. Ga naar de Sony-website voor de meest recente informatie over compatibele gamepads.

De volgende apparaten werken wellicht, maar worden niet officieel ondersteund:

• Logitech F310 Gamepad
  • Logitech F710 Wireless Gamepad
  • Thrustmaster Score-A Gamepad
  • Razer Serval Gamepad (Bluetooth)
  • Asus Gamepad voor Nexus Player

OPMERKINGEN
:

• Volledige compatibiliteit en connectiviteit met de Sony Android-tv verschilt per product. Controleer daarom vooraf de compatibiliteit op de website van de fabrikant.
  • Ga naar de volgende veelgestelde vraag voor meer informatie over compatibiliteit van USB-muizen en -toetsenborden: Kan ik een USB-muis of -toetsenbord gebruiken met Sony Android-tv?