Artikel-ID : 00203279 / Laatst gewijzigd : 17/10/2023Afdrukken

Wanneer de camera tijdens filmopnamen via HDMI is aangesloten op een extern apparaat, wordt er geen beeld weergegeven op de monitor van de camera.

BELANGRIJK: Dit artikel is alleen van toepassing op specifieke producten. Controleer de toepasselijke producten bovenaan dit artikel.

Wanneer XAVC S 4K-films worden opgenomen op een geheugenkaart in de camera, wordt het beeld mogelijk niet weergegeven op de externe monitor of de monitor van de camera, afhankelijk van de instellingen voor Proxy-video-opnamen.

• U lost dit probleem op door de parameter voor Proxy Recording (Proxy-opnamen) op basis van het gebruik in te stellen.
    • Als u voor sommige modellen Proxy Recording (Proxy-opnamen) instelt op Off (Uit) en Record Setting (Opname-instelling) op 24p, wordt de afbeelding weergegeven op het scherm van de externe monitor en van de camera.

Opmerking: De beschikbare bestandsindelingen verschillen per cameramodel. Voor meer informatie raadpleegt u handleiding of Helpgids van de camera.

Als File Format (Bestandsindeling) is ingesteld op XAVC S HD of AVCHD en HDMI Info. Display (HDMI-info weergeven) is ingesteld op On (Aan):

• Tijdens stand-by voor filmopnamen
      De afbeelding geeft aan dat de externe monitor (A) en de camera (B) zijn verbonden via een HDMI-kabel

1. Beelden en informatie worden weergegeven.
      2. De monitor is uitgeschakeld.
    • Tijdens filmopnamen
      De afbeelding geeft aan dat de externe monitor (A) en de camera (B) zijn verbonden via een HDMI-kabel

1. Beelden en informatie worden weergegeven.
      2. De monitor is uitgeschakeld.

Als File Format (Bestandsindeling) is ingesteld op XAVC S HD of AVCHD en HDMI Info. Display (HDMI-info weergeven) is ingesteld op Off (Uit):

• Tijdens stand-by voor filmopnamen
      De afbeelding geeft aan dat de externe monitor (A) en de camera (B) zijn verbonden via een HDMI-kabel

1. Beelden worden weergegeven, maar informatie niet.
      2. Beelden en informatie worden weergegeven.
    • Tijdens filmopnamen
      De afbeelding geeft aan dat de externe monitor (A) en de camera (B) zijn verbonden via een HDMI-kabel

1. Beelden worden weergegeven, maar informatie niet.
      2. Beelden en informatie worden weergegeven.

Als File Format (Bestandsindeling) is ingesteld op XAVC S 4K en afbeeldingen worden opgenomen op een geheugenkaart in de camera

• Tijdens stand-by voor filmopnamen
      De afbeelding geeft aan dat de externe monitor (A) en de camera (B) zijn verbonden via een HDMI-kabel

1. Beelden worden weergegeven, maar informatie niet.
      2. Beelden en informatie worden weergegeven.
    • Tijdens filmopnamen

• Proxy Recording (Proxy-opnamen): Off
        De afbeelding geeft aan dat de externe monitor (A) en de camera (B) zijn verbonden via een HDMI-kabel
          1. Beelden worden weergegeven, maar informatie niet.
          2. Beelden worden niet weergegeven.
            Informatie wordt weergegeven.
          • Alleen voor compatibele modellen met Proxy Recording (Proxy-opnamen) ingesteld op Off en Record setting (Opname-instelling) ingesteld op 24p
            Opmerking: Compatibele modellen zijn de ILCE-7RM4, ILCE-7RM4A, DSC-RX100M7, ILCE-6600, ILCE-9M2, ZV-1, ZV-1F, ILCE-7C en ZV-E10
            De afbeelding geeft aan dat de externe monitor (A) en de camera (B) zijn verbonden via een HDMI-kabel
          1. Beelden worden weergegeven, maar informatie niet.
          2. Beelden en informatie worden weergegeven.
        • Proxy Recording (Proxy-opnamen): On
          De afbeelding geeft aan dat de externe monitor (A) en de camera (B) zijn verbonden via een HDMI-kabel
        1. Beelden en informatie worden niet weergegeven.
        2. Beelden en informatie worden weergegeven.

Als File Format (Bestandsindeling) is ingesteld op XAVC S 4K en 4K Output Sel. (4K-uitgangelectie) is ingesteld op HDMI Only (Alleen HDMI):

• Tijdens stand-by voor filmopnamen
        De afbeelding geeft aan dat de externe monitor (A) en de camera (B) zijn verbonden via een HDMI-kabel

1. Beelden worden weergegeven, maar informatie niet.
        2. Beelden en informatie worden weergegeven.
      • Tijdens filmopnamen
        De afbeelding geeft aan dat de externe monitor (A) en de camera (B) zijn verbonden via een HDMI-kabel

1. Beelden worden weergegeven, maar informatie niet.
        2. Beelden en informatie worden weergegeven.

Tijdens het terugkijken

De afbeelding geeft aan dat de externe monitor (A) en de camera (B) zijn verbonden via een HDMI-kabel
      Als de camera via HDMI is aangesloten, worden beelden alleen tijdens het afspelen op de externe monitor weergegeven, ongeacht de instelling voor HDMI Info. Display (HDMI-info weergeven) en ongeacht of File Format (Bestandsindeling) is ingesteld op 4K of HD.