Artikel-ID : 00165893 / Laatst gewijzigd : 18/05/2017

Fout 7007 of 7016 verschijnt als ik probeer de software bij te werken via internet

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Deze foutcodes kunnen worden weergegeven als bijwerken van de tv-software via internet mislukt. U kunt ook via USB-stick bijwerken.

Wat geven de foutcodes aan?

Foutcode 7007: De verbinding met internet is verbroken of de internetlijnsnelheid is laag tijdens het downloaden van de systeemsoftware-update via internet.
Foutcode 7016: Probleem met de configuratie-instellingen van uw internetprovider.

Hoe kan ik een alternatieve update uitvoeren via USB-stick?

U moet de firmware downloaden via de ondersteuningswebsite van Sony, naar een USB-stick kopiëren en vervolgens op uw tv installeren.

Is de tv niet verbonden met internet? Werk de software bij via USB-stick