Artikel-ID : 00136209 / Laatst gewijzigd : 18/12/2018

De video-inhoud van een USB-opslagapparaat wordt niet weergegeven in de Video-toepassing

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Wanneer de app Video voor de Sony Android-tv wordt gebruikt (en een USB-apparaat dat video's bevat, is aangesloten op de tv), kan het volgende bericht verschijnen en kunnen de videobestanden van het USB-apparaat niet worden weergegeven:

"No items. Videos stored on your USB mass storage will appear here." (Geen items. Video's die op uw USB-opslagapparaat zijn opgeslagen, worden hier getoond.)

OPMERKING:

• De laadtijd varieert afhankelijk van de hoeveelheid inhoud op het USB-apparaat. Hoe meer bestanden er zijn, hoe langer het laden duurt. Laat de tv eerst alle bestanden herkennen, voordat u nogmaals probeert om de videobestanden te openen.
  • Afhankelijk van het model kan het scherm herhaaldelijk worden bijgewerkt totdat alle inhoud is geladen.