Artikel-ID : 00136209 / Laatst gewijzigd : 12/05/2023Afdrukken

De video-inhoud van een USB-opslagapparaat wordt niet weergegeven in de video- of mediaspeler-app voor Android TV™/Google TV™ van Sony.

BELANGRIJK: Dit artikel is alleen van toepassing op specifieke producten. Controleer de toepasselijke producten bovenaan dit artikel.

Dit gebeurt wanneer u een USB-opslagapparaat met video's aansluit op uw tv (wanneer de toepassing Video of Mediaspeler voor Android TV/Google TV van Sony wordt gebruikt). Afhankelijk van het tv-model kunnen de volgende berichten worden weergegeven:

• 'No items' (Geen items).
    • 'Videos stored on your USB mass storage will appear here' (Video's die op uw USB-opslagapparaat zijn opgeslagen, worden hier getoond).

Het kan enige tijd duren voor de inhoud op het scherm verschijnt. De laadtijd is afhankelijk van het tv-model of de hoeveelheid inhoud op het USB-opslagapparaat. Als er bijvoorbeeld 10 tot 1000 bestanden zijn opgeslagen, duurt het laden van de bestanden tot twee minuten.

Opmerking: Afhankelijk van het model kan het scherm herhaaldelijk worden bijgewerkt totdat alle inhoud is geladen.